2 μαθήματα Αφρικανικού χορού ή Αφρικανικών κρουστών

Μια πραγματικά καινοτόμος πρωτοβουλία με αγάπη και ενδιαφέρον για τα παιδιά. Οι μαθητές έρχονται σε επαφή με την τέχνη σε διάφορες μορφές της και ανακαλύπτουν τα ενδιαφέροντα, ιδιαίτερες κλίσεις τους και τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες μέσα από τα μαθήματα εμπνευσμένα και σχεδιασμένα με τις αρχές τις βιωματικής μάθησης.

Μέσω των δημιουργικών εργαστηρίων και μαθημάτων, συμβάλλουμε στη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών και στη διαμόρφωση των προσωπικοτήτων τους.

Η καινοτομία του πολιτιστικού μας κέντρου βασίζεται στο ότι τα μαθήματα αφορούν σε κουλτούρες και πολιτισμούς από όλο τον κόσμο και έτσι δίνεται η δυνατότητα στα μικρά και μεγάλα «παιδιά του κόσμου» να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να κοινωνικοποιηθούν μέσω της συνεργασίας και των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, να αναπτυχθούν πνευματικά και να μάθουν και να αποδεχθούν έννοιες-αξίες όπως ο σεβασμός, η διαφορετικότητα, η ισότητα και άλλες ανθρώπινες αξίες και αρχές.

Μέσα από πολυποίκιλες δράσεις και εργαστήρια «τα παιδιά του κόσμου» επενδύουν στο μέλλον των μαθητών, βοηθούν στην ποιοτική αξιοποίηση του χρόνου τους, στην καλλιέργεια της φαντασίας, στην απόκτηση εμπειριών και έτσι οι μαθητές αντλούν ικανοποίηση, αυτοπεποίθηση και κίνητρο για περαιτέρω δημιουργία.

  • 2 μαθήματα Αφρικανικού χορού ή Αφρικανικών κρουστών.
  • Για παιδιά και ενήλικες.
  • Ισχύει μέχρι 30/04/2019
  • Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.6976582080.

Αλ. Παπαναστασίου 83
11145 Πατήσια, Αθήνα

0€

+3.00€

Έξοδα Arpato
Αξίας 17€
Έληξε

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

1. Συνδεθείτε

Κάντε δωρεάν εγγραφή ή συνδεθείτε.

2. Κερδίστε

Κάντε την καλύτερη προσφορά.

3. Πληρώστε

Πληρώστε μέσα σε 48 ώρες.

4. Απολαύστε

Κατεβάστε το κουπόνι και απολαύστε.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε μοναδικές προσφορές και νέα προϊόντα